Ναυτικό Μουσείο Καβάλας logo

  • Αρχική
  • Το Μουσείο
  • Νέα
  • Στην Καβάλα ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φωτογραφικής Τέχνης (FIAP) – Καλωσόρισμα από Θόδωρο Μαρκόπουλο.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΦΕ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τον Χρήστο Τζανακο, πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ναυτικού Μουσείου Καβάλας, βράβευσε η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ) την Τετάρτη 3-4-2019 το βράδυ στην προσωρινή έδρα του Εκθετηρίου Ναυτικής Ιστορίας της Καβάλας στις πρώην «Νεφέλες». Τη βράβευση έκαναν τα μέλη της ΕΦΕ στην πόλη μας κ. Γιώργος Μυτιληνός - Συντονιστής της τοπικής ΦΕΚαβάλας -  και κα Μακρίνα Μπελετσέλη ως επίσημος Συνδεσμος της ΕΦΕ με την πόλη μας.

Στο αιτιολογικό της βράβευσης ο κ. Μυτιληνός ανέφερε πως ο κ. Τζανάκος αποτελεί μια πολυσχιδή προσωπικότητα που οραματίζεται το μέλλον σε σχέση με τις ανάγκες της πόλης μας και τη θάλασσα. Είναι σώφρων, ευγενής, διεκδικητικός και πάνω απ όλα αποτελεσματικός. Στο ζήτημα της ίδρυσης της Φωτογραφικής Εταιρείας Καβάλας – Παράρτημα ΕΦΕ πρωτοστάτησε σε όλα τα στάδια συγκρότησής της και τη στήριξε με κάθε τρόπο με αποτέλεσμα αυτή να σταθεί στα πόδια της κυρίως στα δύο πρώτα χρόνια από τη σύστασή της παρέχοντάς της στέγη και πολλές άλλες διευκολύνσεις. Η βράβευση προέβλεπε δίπλωμα τιμής σε χρυσοτυπία καθώς και χάλκινο μετάλλιο με την κεφαλή του Απόλλωνα.

Το υπόλοιπο μενού της βραδιάς προέβλεπε απονομές στους συμμετέχοντας στις διακρατικές εκθέσεις φωτογραφίας με την Σερβία κ την Κύπρο που έκαναν ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου Κυπρίων κ. Αντώνης Μπέργκες. Απονομή διπλωμάτων για την έκθεση φωτογραφίας της ΦΕΚ στην Κίνα από την κα Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Απονομή των βραβείων του 4ου πανελλήνιου διαγωνισμού φωτογραφίας του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας με θέμα: «Άνθρωπος και θάλασσα» από μέλη του ΔΣ και στελέχη του Συλλόγου Φίλων του ΝΜΚ

Επισκεφθείτε το μουσείο...

...ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας

Επικοινωνία

Ραψάνη, Χρυσοστόμου Σμύρνης 1

Τ. +30.2510.240 668

Κ. +30.6977 391 605

Ε. nmkav.gr@gmail.com

Χάρτης

xartis

Είπαν για εμάς

Περιοδικό Αρχαιολογία & Τέχνες

Powered by Simple Web Design
Copyright © 2015 Ναυτικό Μουσείο Καβάλας